Zaterdag 11 november ’17 was ronde 2 van de D.O.G.D. ranking. In het gezellige buurthuis Westerdraai te Appingedam waren 35 darters aanwezig om er een mooi avondje darten van te maken.
Dat de darters er zin in hadden, bleek wel uit het aantal mooie wedstrijden en finishes die werden gegooid. 16x een hoogste finish, waarvan alleen al 5 door Hans Honebecke. De hoogste uitgooi van de avond was voor Harmjan Mellies met een 136 finish.

In de finale van de winnaarsronde van de B poule trad Gineke Hoekstra aan tegen Dennis van de Ende. Dennis won deze finale ruim van Gineke met 5-0. Hiermee heeft Dennis na Statusbar vorige maand ook zijn 2e finale gewonnen.

De finale van de winnaarsronde van de A poule ging tussen twee plaatselijke darters, Erik van de Roest en Hendrik Tooren. Ook hier werd het een ruime uitslag, te weten 6-1 voor Hendrik.

Hierbij gaat nog een bedankje uit naar het buurthuis Westerdraai te Appingedam voor de gastvrijheid en gezelligheid.

Ronde 3 van de D.O.G.D. ranking is op 9 december en dan gaan we naar CT bar te Foxhol. Graag tot dan.

 

Op zaterdag 7 oktober was ronde 1 van de D.O.G.D. Ranking. 37 darters met aanhang waren afgereist naar Statusbar te veendam om er een gezellig avondje darten van te maken.

Nadat de poule´s waren ingedeeld, gingen we van start met 17 darters in de A poule en 20 darters in de B poule. Na de poulefase gingen we over naar de knock-out rondes.

In de B poule winnaarsronde finale stonden tegen over elkaar Harma Kanninga Laan en Dennis van de Ende. Dennis was hierin de sterkere en won met 5-1.

De A poule winnaarsronde finale was een stijd tussen Erik van de Roest en Jeffrey Baas. Beiden maakten er een goede finale van, waar de laatste leg een winnaar aan moest wijzen. Erik won deze 11e leg en is daarmee de 1e winnaar van het nieuwe seizoen.22289885 1929105323783177 6729060709105058895 o

Hierbij gaat nog een bedankje uit naar Statusbar Veendam voor de gastvrijheid en gezelligheid.

Ronde 2 van de ranking is op 11 november en dan zijn we te gast in Buurthuis Westerdraai te Appingedam. Graag tot dan.

 

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.